Huiskamerconcerten

 

 

Data huiskamerconcerten "bij Ruud thuis" van 2017
 
 
 
Zondag 29 januari: Tilburg - hkc
Huiskamerconcert bij Ruud Thuis
Ruud met gasten
 
Doors: 14.00
Aanvang: 14.30
Voor informatie en reserveren mail naar rudolph@ruudhermans.nl
 
 
 
Zondag 23 april: Tilburg - hkc
Huiskamerconcert bij Ruud Thuis
Programma volgt z.s.m.
 
Doors: 14.00
Aanvang: 14.30
Voor informatie en reserveren mail naar rudolph@ruudhermans.nl
 
 
 
Zondag 28 mei: Tilburg - hkc
Huiskamerconcert bij Ruud Thuis
Programma volgt z.s.m.
 
Doors: 14.00
Aanvang: 14.30
Voor informatie en reserveren mail naar rudolph@ruudhermans.nl
 
 
 
 
 
Voor verdere informatie over het programma: zie de muziekagenda
 
Voor informatie en reserveren: mail naar rudolph@ruudhermans.nl
 

 

Muziekvrienden en muziekliefhebbers,

Toen ik in 2010 begon met de huiskamerconcerten "bij Ruud thuis" hoopte ik van harte dat het een succes mocht worden. En verdorie, in september 2015 is het 6e seizoen ingegaan en komen de liefhebbers van ”grote muziek in ’t klein” werkelijk uit alle hoeken van het land.

Heel bijzonder dat mijn huiskamer zich heeft bewezen als een ideaal podium voor “liedjes met een verhaal voor luisteraars en spelers”. De sfeer van de huiskamerconcerten kan ik 't beste omschrijven aan de hand van de reacties die ik in de voorbije jaren heb ontvangen: 

"Ongedwongen, gastvrij, héél persoonlijk en warm. De liedjes - bekend en onbekend - gaan van leuk, lief, indrukwekkend tot soms adembenemend. Een middag van de gulle lach, waar je in vertrouwen een traan mag laten, nieuwe vrienden maakt en... wij hebben onze plek gevonden."

De HKC's worden volledig akoestisch vertolkt. Zo hoor je van dichtbij elke stem en elk instrument in haar meest pure en natuurlijke vorm. Mijn repertoire bestaat uit eigen liedjes en covers die er toe doen. Vooral Engelstalig, af en toe een Nederlandstalige, maar allemaal liedjes met “het middenrif als graadmeter".

Een aantal huiskamerconcerten speel ik solo, bij een aantal zullen er naast mijn eigen optreden ook gastoptredens zijn. Waar mogelijk doen we dan enkele liedjes samen.  

De huiskamerconcerten "bij Ruud thuis" vinden in principe altijd plaats op de laatste zondag van de maand. Om precies 14.00 uur gaat de deur open en verwelkom ik iedereen persoonlijk. De aanvang van het HKC is 14.30. Het concert bestaat uit twee delen en duurt tot ongeveer 17.00, inclusief pauze. Uiterlijk 17.45 gaan alle bezoekers weer huiswaarts.

De huiskamerconcerten vinden plaats in mijn huiskamer aan de Veldhovenring 37, 5041 BA in Tilburg. Er is plaats voor 40 bezoekers. Toegang geschiedt op basis van reserveren.

Voor verdere informatie, bijzonderheden en reserveren mail je naar rudolph@ruudhermans.nl

binnenkort meer informatie over de mogelijkheid van huiskamerconcerten  "bij Ruud thuis” bij jou thuis"…